Bad anëtar


Penis Bad zakonisht ndodh në rastet e mëposhtme:

Së pari, në mungesë të sëmundjes, por kur një person nuk i përmbahet rregullave të organeve gjenitale të higjienës. Është e rekomanduar të paktën një herë në ditë për të larë organet gjenitale, dhe mundësisht dy herë në ditë - para se të shkojnë në shtrat dhe pas zgjimit dhe para dhe pas seksit. Përveç kësaj, rekomandohet ndryshimin e përditshme të brendshme, duke mbajtur masat e higjienës, ose diçka të ngjashme me to, dhe erë nuk do të shqetësojnë ty.

Së dyti, aroma mund të duket në kushte të ndryshme patologjike të tilla si të tilla si mëllenjë (ose candidiasis). Në mënyrë të ngjashme, me një erë të pakëndshme me candidiasis shfaqen simptomat e mëposhtme: arna të bardha, ënjtje dhe skuqje të kokës, dhimbje, djegie, kruarje.


Gjithashtu duhet të shoqërohet me një erë të pakëndshme sëmundje inflamatore e penisit, veçanërisht rajonit koka (balanoposthitis), sidomos ato që do të përmbajë komponenti thith.

Kur erë e penisit duke respektuar higjienën pas marrëdhënies së pambrojtur seksuale apo edhe shfaqjen e simptomave të tjera shqetësuese duhet të konsultoheni me një mjek ose urolog për trajtimin e sëmundjeve veneriane dhe diagnostifikimit.