Gjaku nga penisi


Prania e gjakut në sekrecionet nga penisi NUK është një bazë fiziologjik, që është në çdo rast një shenjë e sëmundjes, kështu që ju duhet menjëherë të konsultoheni me një mjek (urolog) si një sëmundje në të cilën gjaku është lëshuar nga penis, do të jetë shumë serioze.

Në mënyrë të pavarur të shikoni për shkakun, dhe më shumë se ju nuk mund të përpiqet për të trajtuar, aq më shumë mjete që inkurajon mjekësi tradicionale (në tekstin e mëtejmë, pas diagnostikuar, rekomandimet e njerëzve mund të përdoret nëse sëmundja lejon, për shembull, urolithiasis).


Më shumë gjak nga penisi mund të quhet si më poshtë: hematuria (gjak në sekretim të urinës) uretrorrahiya (jepnin përtej aktit të urinimit gjakut, patologji kanali urinar), dhe gjaku mund të qëndrojë me spermë.

Ajo gjithashtu duhet të theksohet se urina mund të jetë e kuqe dhe jo vetëm nëpërmjet gjakut. Për shembull, kur merrni ilaçe të caktuara ose ushqime (si panxhar).

Shkaqet e gjakderdhje nga penisi

Shkaku i gjakderdhje është një gjendje ku procesi patologjik - traumatik, inflamator, tumor - enë të përfshirë gjakut të prekur ose kur aparati glomerular veshkave.

Shfaqja e gjakut në mënyrë të konsiderueshme në sëmundje të tilla:

 • gjakderdhje, e cila u shfaq në veshka, legen veshkave, uretër, fshikëz,
 • tumoret renale, tumoret e legenit të veshkave, fshikëz, uretër,
 • sëmundja e veshkës polikistik,
 • Veshkat TB,
 • pyelonephritis,
 • Sëmundje mochekam'yana
 • glomerulonefriti,
 • buds nekrozë papilla,
 • cystitis hemorragjike,
 • ulcerat fshikëzës,
 • kanceri i prostatës,
 • Skistosomiasis i fshikëzës,
 • inflamacion ose ënjtje të qafës fshikëzës,
 • kanceri i prostatës,
 • prostatitis,
 • polipe ose kancer i uretrës,
 • lëndimet e sistemit urinar,
 • patologji të gjakut,
 • helmim
 • kujdes,

dhe disa sëmundjeve të tjera.

Me sa duket, një shumë e sëmundjeve dhe ata janë të gjithë serioze. Ndër simptomat e tjera shpesh me lëshimin e gjakut ndodh dhimbje, ethe, humbje peshe, çrregullime urinim, ndryshime të tjera në urinë (pamjen e qelizave të bardha të gjakut, proteinave).

Shqyrtimi i shfaqjes së shkarkimit të gjakut nga organet gjenitale

Më tej për të identifikuar shkaqet e kësaj simptomë mund të jetë e nevojshme në vijim laborator dhe metodat më tepër instrumentale:

 • urinalysis dhe gjaku (për të identifikuar, për shembull, inflamacion)
 • Urina veçantë dhe gjaku (për zbulimin e kancerit patologjisë)
 • Testi trehstakannaya (për të përcaktuar nivelin e gjakderdhjes) 
 • Teknikat rreze (me ultratinguj, X - të identifikojë gurë, tumoret, komente veshkave)
 • Biopsi e përzgjedhjes,
 • uretroskopyya (për një rishikim të uretrës)
 • cystoscopy (ekzaminimi i fshikëzës) dhe të tjerët.

Trajtim konsiston në trajtimin e sëmundjes zbuluar.