Unë nuk mund të përfundojë anorhazmyya


Ose mungesa e orgazmës (anorgasmia). Në burra, ajo është mjaft e rrallë, dhe shpesh tregon një patologji serioze.

Shkaqet e anorgasmia në meshkuj


Arsyet që shkaktojnë këtë simptomë:

  • mendore - për shembull, një njeri i formuar një stereotip seksuale që nuk do të përputhen me ndjenjën e marrëdhënieve seksuale;
  • alkoolit - reduktuar excitability e nevojshme për të arritur orgazmë qendra në të palcës kurrizore dhe trurit;
  • Infeksionet e sistemit riprodhues (uretriti, tuberkulozit dhe të tjerët);
  • endokrine (hipogonadizmi, obeziteti, diabeti i);
  • fituar dhe keqformime kongjenitale dhe anomalitë e sistemit urogjenital;
  • postoperative ose post traumatike ndryshimet;
  • patologji nervor (skleroza e shumëfishtë, sëmundja e Parkinson);
  • Oncology (palca kurrizore dhe trurit);
  • medikamente (diuretike, ilaqet kundër depresionit).

Trajtim

Në varësi të trajtimit arsyet duhet të kryhet apo urolog, seksolog i njohur apo terapisti. Të dhënat Simptomë Dështimi jo vetëm që mund të sjellë dëme të mëdha për shëndetin (fizik dhe mendor), por të ndryshojë për marrëdhëniet më të këqija familjare.

Mjekimi bëhet në varësi të arsyeve ose ilaçe që ndikojnë në një neurotransmitters trurit në (seratonyn dhe dopamine) ose fizioterapi (që ndikojnë në lëvore cerebrale, palcës kurrizore, organet gjenitale mashkull - të përdorura, banja, stimulimit elektrik, terapi elektrike me ultratinguj, galvanizing, etj), kirurgji plastike të ndryshme (me të meta), seanca terapeutike dhe trajnime të tjera të veçanta (me ose pa partner).

Nëse motivues dhe psikoterapi nuk ndihmon, ju duhet të shikoni për një arsye fizike që një njeri nuk mund të përfundojë. Ky problem është edhe për specialistët e trajtimit.