Trazuar urinë


Simptomat janë të ngjashme me pomutneniemochi:


• urinë Discoloured
• urinë Foam
• urinë Opaque
• urinë turbullt

Imeetsolomenno normale mochaprozrachna dhe të verdhë. Nëse urina nuk është e qartë, ajo është quajtur shpesh mochoy.Mutnaya urina re apo i lehtë ose shkumëzuar nganjëherë ndodh për shkak të një dehidratim të butë, dhe kur
është mungesa e simptomave të tjera iprohodit shpejt, kjo është normale.

Sëmundjeve të caktuara shkaktojnë proteina poyavlenieizbytochnoho ose substanca kristaltë në urinë, prandaj urina bëhet me re ose është shkumë. Infeksionet e traktit urinar mozhhut shkaktojë gjak dhe qelb në urinë, duke i dhënë pamjen eymutnyy. Në gratë me vaginitis (p.sh., vaginitis maja), lengjet vaginale nganjëherë mund të kontaminojnë urinë, urina duket ata do të, kështu që para se analiza dorëzimi urinë duhet të jetë grua e mirë pidmytysya para urinimi.

Prichinypomutneniya urina

• dehidratim
• cystitis intersticiale
• dështimi i veshkave
• Pacientët veshkave
• Gurët në veshka
• Prostatitis
• Sëmundjet e infeksionit të traktit urinar (UTI të rriturit)
• vaginitis
• gurët e fshikëzës
• pyrophosphates Kristal kalcium
• glomerulonefriti
• Goodpasture Sindromi
• Sindromi nefrotike
• derdhje reaksionar
• skistosomiasis
• uretritin
• Kristal e urinës (Hiperuritsemiya)

Shembuj të drogës pomutneniyamochi

Përgatitjet mjeku përshkruan varësisht nga shkaku turbullt e urinës.