Pika të kuqe në kokë anëtari


 

Shfaqja e njolla të kuqe në penis glans është gjithmonë një patologji! Për të mos ngatërrohet me gjëndra puçrra perla - artikull në lidhje pimples mbi anëtarit kokë, kështu që ju nuk duhet të vonojë, por për të parë një mjek, dermatolog, me qëllim të identifikimit shkakun e pamjen e tyre dhe, nëse është e nevojshme të caktojë trajtimin e nevojshëm.

 

Sëmundjet shoqëruar nga pika të kuqe mbi penis


Shfaqja e skuqje të lëkurës, si pika të kuqe ose specks mbi kokën e penisit është një simptomë balanoposthitis - inflamacion të penisit glans dhe lafshë e penisit. Zakonisht shkakton balanoposthitis jetë sëmundje infektive (baktereve, kërpudhave, viruset, parazitët), nxitëse, alergjik, natyra traumatike. Prandaj, varg të tërë të diagnozës (përveç infeksionet, alergjitë) duhet të kalojnë.

Disa sëmundje janë shumë serioze, që kërkon veprime të menjëhershme mjekësore dhe e duhur, kështu që nuk bëni vetë në shtëpi me ilaçe dhe rekomandimet e njerëzve kërkojnë trajtim.

Shfaqja e njolla të kuqe në penis mund të shoqërohet me shfaqjen e të njëjtat pika jo vetëm në kokën e penisit, por edhe në pjesë të tjera të trupit (jo seksuale), kruarje, formimi i plagëve në spote vend, ethe të dy lokale dhe universale.

Për çfarë mjeku për të adresuar pamjen e njolla të kuqe në penis

Places për të vizituar urolog ose dermatolog.