Njolla të kuqe në kokë anëtari


Ky tipar, që dukej si njolla të kuqe në penis glans, nuk është gjithmonë NUKnormal, që kërkon ndërhyrjen e një specialisti - një dermatolog mjek për të identifikuar shkaqet e tyre dhe, nëse është e nevojshme, të trajtimit.

 

Shkaqet e njolla të kuqe në kokë anëtarit


Spote të kuqe zakonisht shfaqet në anëtari qendrore në rastet e mëposhtme:

 

  • dermatit kontakti që ndodh kur stimulimi i substancave të ndryshme ose objekteve (të tilla si kozmetike - gels dhe latex tjetër - kondomit), njollat ​​ende mund të bashkohet dhe kruarje;
  • candidiasis apo mëllenjë e mundur, përveç spote do të jetë dhimbje kur presion, kruajtje, prania e mundshme e pllakatë tvorozhystoho spote të lartë.

 

Kjo raste të veçanta të balanoposthitis - inflamacion i penisit glans ose prepucit.

Në thelb, sëmundja nuk është veçanërisht serioze (jo të drejtuar), por konsultimi është e nevojshme për të shërohen plotësisht pa komplikime dhe për të marrë rekomandime për më tej këto simptoma ndodhin. Për të marrë ndërlikimet e sëmundjes dhe të mos kandidojë nuk duhet të përpiqet për të hequr qafe njollat ​​e kuqe mbi kokën e vetëm të penisit.