Dhimbje në organet gjenitale në meshkuj


Inflamacion akut në koqe dhe shtojca e saj, duke përfshirë si pasojë e infeksioneve, sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, të shoqëruar nga dhimbje shumë intensive, e rënduar në lëvizje dhe të japë një ijë dhe rajonin e mesit. Dhimbje të ngjashme të ndodhë kur perekrute koqe dhe kurrizit sperme.

Sëmundjet kronike të dhimbjes jashtëm organe gjenitale shumë më pak, ndonjëherë si një ndjenjë e shurdhim në scrotum.

Dhimbje akute në penis mund të ndodhë në "kapërcyell" dhe trauma penile, pezmatimi i glans penisit, penis dhimbshme stresi (priapism).


Dhimbje dhemb dhe penile lakim vërejtur në sëmundjen Peyronie së

Arsyet: Sëmundjet në të cilat ka dhimbje në organet gjenitale:

  • Sëmundjeve Peyronie
  • Lëndimi në penis
  • Priapism
  • Test rrotullim dhe kordonin sperme  

Çfarë mjekët zbatohen nëse ka dhimbje në organet gjenitale:
  
Urolog