Dhimbje dhe parehati në perineum


Dhimbje ose siklet tjetër në bigëzim e një njeriu pothuajse gjithmonë të tregojë një problem me gjëndër prostatës. Ata janë të një natyre tjetër - të mprehtë, dhemb, ose duke tërhequr dhe dhimbje e shurdhër. Në rastin e parë - një shenjë Prostatitis, e dyta - inflamacion i fshikëzat seminale, i cili mund të jetë gjithashtu rezultat i prostatitis. Por kështu ndodh që ju keni dhimbje, ju keni drejtuar urolog, dhe shenjat e inflamacionit të prostatës në dispozicion. Kjo gjendje quhet sindrom kronike legenit dhimbje dhe ende tregon çrregullime urologjike.


Kushtoj vëmendje të veçantë nëse dhimbje në perineum kombinuar me dhimbje në scrotum, Rajoni suprapubic, në anus ose në pjesën e prapme, shpejtë, urinim të dhimbshme ose dobësimi i jet urinës, makinë të ulët seksi ose derdhje e parakohshme.

E gjithë kjo - makinë për të hyrë në kujdes mjekësor dhe dhënien e provimit të veçantë.

Shkaqet e dhimbje dhe parehati në perineum:

  • Vesiculitis
  • Prostatitis kronike