Display #
Title Author Hits
A nuk e kreu hapur nuk mund të vë në dukje penis glans admin 240
Akute mbajtje urinar admin 247
Anëtare Falls admin 221
Anëtari nuk lindin admin 177
Anëtari shtrembër i lakim e penisit admin 2158
Arna të bardha në të anëtarit kokë admin 290
Asnjë spermës derdhje mungesa admin 289
Bad anëtar admin 216
Derdhje e hershme admin 257
Derdhje e parakohshme derdhje admin 657
Dhimbje dhe parehati në perineum admin 315
Dhimbje në organet gjenitale në meshkuj admin 1096
Dhimbje në testise admin 742
Era e urinës admin 1826
Errët e urinës admin 229
Gjak në urinë admin 358
Gjaku në spermë admin 10449
Gjaku nga penisi admin 5310
Gunga në penis admin 2952
Hipoplazise gjenital njeri admin 203
Mungesa e ereksionit për të filluar ose vazhduar marrëdhënie admin 271
Një penis të vogël admin 9243
Njolla mbi kokën e penisit admin 6339
Njolla të kuqe në kokë anëtari admin 564
Oedema në sëmundje të veshkave admin 180
Pafuqi admin 376
Pak spermës dhe fluide admin 247
Parashchuk mbi anëtarit kokë admin 285
Penis itchy kruar admin 202
Pika të kuqe në kokë anëtari admin 2836
Reduktimi frekuencën e erections mëngjes ose në mungesë admin 193
Reduktuara epsh admin 189
Shkarkimi nga uretrës uretrës në meshkuj admin 342
Shpeshta urinim admin 257
Simptomet e sëmundjeve ngjitëse seksuale në meshkuj admin 355
Skuqje pelenë tek fëmijët admin 317
Spermës shumë admin 280
Spote në penis admin 444
Steriliteti në meshkuj admin 1287
Trazuar urinë admin 217
Unë nuk mund të përfundojë anorhazmyya admin 213
Urinar mosmbajtjeje admin 346

Subcategories