Bad vaginale shkarkimit


Simptomat janë të ngjashme me shkarkimin Bad vaginale:


• vaginal erë
• Era e keqe nga organet gjenitale 

Normalisht, gratë kanë erë gjenital të lehta, subjekt i higjienës, ai nuk duhet të shqetësojë gruan. Ndryshoni erë vaginale zakonisht është inflamacion i zonës vaginale. Inflamacion i vaginës është shpesh rezultat i infeksionit në ose rreth vaginës.

Ka një numër të patogjene, sëmundjet seksualisht të transmetueshme të shkaktuara nga ata me një erë karakteristike, Trichomonas - era e peshkut (dhe shkarkimit ndoshta i mbuluar me shkumë), kërpudhave Candida - erë kosi (ndarja dobët të jetë e mundur).

Sëmundjet që shkaktojnë shkarkimin erë vaginale

 • Vaginosis bakterial
 • Në gratë, klamidia
 • Herpesi gjenital tek femrat
 • Gonorrea në gratë
 • sëmundje inflamatore e pelvikut
 • Sëmundjet seksualisht të transmetueshme në gratë (SST-ve)
 • vaginitis
 • candidiasis, trichomoniasis, një infeksion 

Shkaqet vaginal parfum

• Infeksion (bakterial, klamidia, gonorrea, Trichomonas, sëmundja inflamatore e pelvikut / PID, maja / Candida)
• Ulcerat e infeksioneve (shankroidi, herpes gjenital, sifilizi, limfohranulemy veneriane / LGV)

Çka është e rrezikshme mjetet juridike popullore trajtimin e erë vaginale?

Folk mjete erë mund të përdoren vetëm nëse erë nuk është shkaktuar nga mikroorganizmat patogjene, dhe gruaja është një tipar individual (kur era ishte gjithmonë, dhe nuk shfaqet papritmas, ndoshta së bashku me shkarkimin abnormale vaginale apo dhimbje në bark). Përdorimi i mjeteve juridike popullore kur nuk kurë sëmundje ngjitëse seksuale, dhe përkthehet inflamacion kronik dhe kuruar atë më vonë do të jetë shumë e vështirë.

Para se të përdorni ndonjë recetave popullore që ju duhet të dini diagnozën e saktë dhe e konsiderojnë contraindications përdorur trajtime popullore.

Shembuj të drogës nga Parfum vaginale 

Nëse erë nuk është shkaktuar nga infeksioni ose inflamacion, zbatohen pads përditshme. Kur odors pakëndshme të shkaktuara nga mikroorganizma patogjene medikamente janë zgjedhur individualisht.

E cila të kontaktoni mjekun në rast të vaginës keqe?

Ju mund të kenë nevojë për të ndihmuar këto mjekët:

  • gjinekolog
  • venereologist