Pristupoobraznye fortë natën dhimbje dhëmbi


Fortë dhimbje pristupoobraznye natë dhëmb - një shenjë e një pulpitis akute. Dhimbje ndodh ose është më e keqe gjatë natës.

E vetmja gjë që mund të ndihmojnë veten e tyre - është për të pirë qetësues, ju lutem dhe drejtuar te mjeku.

Vini re se ju nuk mund të ngrohjes dhe pije dhëmbin, të gjejnë tek ai asnjë ilaç - arrijnë komplikime të mëdha dhe për të rritur miell. Nëse çdo ditë për të shtypur analgesics dhimbje, të frikësuar për të vizituar dentistin, dhimbje mund të shkojnë ose të kthehet në dhimbje nga të nxehtë. Mos u gëzo - kjo nuk e zgjidh problemin, dhe kalimin në komplikacione të sëmundjes. Hapi i ardhshëm është fluksi, operacion, humbje të panevojshme të parave dhe nerva ...