Errësuar e smalt dhëmbit


Errësuar e smalt të dhëmbëve - një shenjë e prishjen e dhëmbëve.

Nëse sherahovatoe Browning gjuha pryobmatsuvanni, dhe një ndjenjë sikur diçka nalypnulo dhëmbi, ajo është - pllakë e vështirë.