Hiq polip placentar


Hysteroscopic foto polip placental:

Placentar polip - një ind faqe placental mbetur në mitër pas lindjes apo abortit, ushqimi ruhet dhe fibrozirovaniyu nënshtruar. Polip placentar në hysteroscopy është në formën e Arsimit formë të parregullt kaltërosh-vjollcë ose ngjyrë gështenjë, bleeds lehtë kur preku. Polip placentar është shumë e ndryshme në ngjyra nga mukozës përreth dhe lehtë mund të diagnostikuar edhe në madhësi të vogël.

Teknologji polip placental heqja:


Pas hysteroscopy diagnostike faza dhe polyps endometrial zbulimin e polyps endometrial vogla hequr, prodhimin curette mprehtë curettage. Curettage me një curette mbajnë lirisht, kapjen e gishtat e saj si stilolaps shkrim ose zmychok. Duke hyrë në curette mitrës për të nxjerr një përfundim atë përsëri në OS brendshme shtypur murin e mitrës dhe zskribayuchy endometrium. Lëvizjet e përsëritura të mukozës është hequr nga poshtë, nga përpara, prapa dhe muret anësore të mitrës. Scraping curette larguar nga mitra, duke e çuar atë nga koha në kohë me mitër, por me çdo lëvizje drejt fyt mbretërore. Nëse ju gjeni polyps Mukoza e trupit dhe të qafës së mitrës prodhuar scraping veçantë. Në fillim duke bërë scraping mukusit cervikal, pa ndodh brenda fyt, atëherë vyshkribayut mukoza nga muret e mitrës.

Pas scraping scraping dhe heqja e mitrës prodhon kontrollit hysteroscopy.

Duke hyrë hysteroscope në mitër, duke prodhuar një muret qëndrueshme Pasqyrë e mitrës, veçanërisht të kujdesshëm në zonat zbulimin e polyps. Të bindur se polyps hiqet, procedura është ndalur.

Nëse ju gjeni polyps ose pjesët e mbetura të mitrës përsëri prodhojnë shënjestër me kontroll të mëtejshëm curettage hysteroscopy.

Nëse ju gjeni një endometrial madh polip nëse është e nevojshme, të bëjë zgjerimin shtesë të qafës së mitrës № 13-15 Hehara Extender. Pas një zgjerim shtesë i kanalit të qafës së mitrës në darë mitrës administruar për të hequr polip, polip kap ato duke u kthyer darë rreth boshtit të saj në një drejtim, polip heq kapakun dhe për të hequr atë nga mitër. Kur kontrolli hysteroscopy shqyrtojë me kujdes futje polip zbulimin e mbetjeve në bazë të heqjes polip të shpenzuar kyuretkoy. Hiq polip më endometrial mund të përdorë gjithashtu edhe gërshërë të mëdha Hysteroscope fleksibël. Hysteroscopes kjo të çojë në bazë të polip, gërshërë, paraqiti një kanal hysteroscope vepron nën këmbën e kontrollit vizual preu polip. Kur ajo është administruar në pincë hysteroscope kanal operativ, rregullimin e tyre nën polip kontrollit vizual dhe për të hequr atë nga mitër.