Hiq fibroids mitrës submukoznoy


Submukoznaya fibroids mitrës - tumor beninj rrjedhin nga indet e muskujve. Hysteroscopy lejon submukoznoy sqaruar diagnozën e fibroids mitrës, nyje miomes për të gjetur dhe për të vlerësuar mundësinë e faqes heqjen transcervical. Hysteroscopy bërë kryesisht në fazën e parë të ciklit menstrual.

Foto Hysteroscopic:


Submucosal miomes nyje në hysteroscopy është përcaktuar si një arsimor harmonishëm zbehtë rozë me konturet e qarta, shpërthen në mitër dhe deformimeve atë. Mucous Nyja mbulon miomes hollë, pa folds, ndonjëherë me praninë e hemorragji të vogla. Model vaskular zakonisht nuk është shprehur.

Diplomë shpërthejnë miomes nyje varet nga natyra dhe madhësia e nyje rritjes miomes. Nyjet intersticiale miomes me rritjen tsentropetalnym shpesh përkufizohet si një zgjatje e një prej mureve të mitrës pa konturet e qarta. Nyjet mucous miomes holluar me kalimin e karakteristikave të rritjes.

Ndryshimi volumit injektuar fluide nuk shkakton ndryshime në formë dhe madhësi të miomatoznohouzla, duke reduktuar shpejtësinë dhe ulet lëngun hyjnë nyja mitër miomes nuk është i deformuar, por mund të rezultojë më e dendur nenexhik qëndrueshmëri folds kontakt mukozale me qendër. Nyjet miomes Submucous ndryshe polyps rrallë lëvizin.

Teknologji submucous heqjen nyjë miomes:

Expand kanalit cervikal për № 13-15 Hehara zgjerues.
Rolling nyje të rrjedhin aborttsanhom hequr, unscrewing atë.
Kryer një hysteroscopy kontrollit (e nevojshme).
Nëse ju nuk mund të hiqni aborttsanhom nyje nëpërmjet kanalit të qafës së mitrës, tregohet laparotomy.