Hiq ligatures pas seksion cezariane


Kur përdoret për të qepur plagët në mitër në cezariane seksion nerassasyvayuschiesya materiale qepje sintetike, veçanërisht në radhë të parë nyje pe lidhur në lumen të mitrës, shpesh për shkak të përfundimit të gjatë të pe ndodh në endometritis mitrës. Ajo manifestohet në formën e krovomazaniy gjatë atsyklycheskyh kundër sfondit të ritëm të rregullt menstrual. Hysteroscopy në këtë situatë zbulon shkakun e gjakderdhjes, gjetur ligatures.

Ligatures Hysteroscopic foto pas seksion cezariane:


Kur hysteroscopy mund të shihet varur në mur e parë të mitrës, në dashurinë e saj istmicheskoho përfundon ligatures. Por më shumë nyje dhe fillesat fund fibrinë mbuluar dhe vendosur në mukozës trasha. Prandaj, kur dyshohet ligatures dhe paaftësia për të parë ato në hysteroscopy, duhet të jetë scraping Mukoza e murit të përparmë të mitrës, sidomos në istmusa. Pas këtij manipulimi temat janë të dukshme shumë më të mirë.

Teknologji hequr ligatures pas seksion cezariane:

Ky operacion është bërë e mirë në fillim të ciklit menstrual, menjëherë pas menstruacioneve (5-7 ditë), kur endometrium është mjaft e hollë dhe nuk ndërhyn muret shqyrtimin e mitrës.

Kanali i qafës së mitrës për të hequr ligatures, i hyrë në mish në trashësi të murit të mitrës për të zgjeruar № 11,5-12 Enhancers Hehara. Pas imazhit duke përdorur ligatures Hysteroscope kyuretkoy prodhuar scraping mukozës në lokalizimin e ligatures. Është e mundur për të hequr një pjesë e fijeve mbahen dobët të ekspozuar dhe të lëshuar temat, i hyrë në mish në shtresën submucosal e myometrium. Pas kësaj faze përgatitore hysteroscopy mitrës dhe përsëri futur nën kontroll vizual mashës hysteroscopic kapjes dhe për të hequr ligatures.

Nëse ju nuk mund të hiqni temat me pincetë kanal në hysteroscope operativ është futur gërshërë dhe ata kalojnë çdo ligation fund mbi nyje, pastaj fshini pincë hysteroscopic.