Autopsi e cipës së virgjërisë


Nevoja për këtë operacion ndodh shumë rrallë.

Ngurtësi cipë e virgjërisë nganjëherë mund të jetë një pengesë për marrëdhënie seksuale.

Në raste të tilla zgjidhja cipë e virgjërisë ynfyltryruyut e lidocaine.

Pas 15-20 minuta duke u përpjekur për të zgjeruar vrimë në cipës së virgjërisë. Për ta bërë këtë, së pari futi gishtave, atëherë krejtësisht gisht, pastaj zakonisht në gjendje të hyjnë lirisht dhe dy gishtat. Kjo cipë e virgjërisë është lehkorastyazhimoy, edhe pse integriteti i saj mund të mbahet. Nëse kjo nuk ndihmon, cipë e virgjërisë duhet të jetë prerë.


E pra Labia përveç mëdha dhe të vogla, cipë e virgjërisë të pres themelimi i saj në vend, dispozitat përkatëse mbi dial kundër akrepave të sahatit, kur ajo tregon 5 h.

Pastaj shtrihet vrimë edges plagë dhe stitched mbrapa.