Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - masazh gjinekologjik


Përmbajtje
Trajtim jo medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike
Masazh gjinekologjik
Hardware fizioterapi
Reflexology
Metoda të tjera
Akupunkturë
Phytotherapy
Mundësitë e trajtimit kombinim
Ushqimi, puna dhe pjesa tjetër
Faqja 2 nga 9

Masazh gjinekologjik


Kjo është një komponent i terapi ndihmës KVK.

Indikacionet:

  1. SCC në lidhje me infantilism përgjithshme dhe gjenitale, hypoplasia mitrës dhe hypotrophy gjenitale;
  2. SCC në lidhje me inflamacioni kronik (mbetur).
  3. Anovulatory Dub me gipoestrogenii.
  4. SCC dështimi ovulimit të dyja fazat e ciklit.

Në mungesë të gjakderdhje kombinimin e masazh gjinekologjik me trajtime ngrohjes, Balneotherapy.

Qëllimi i masazh: shtrihen dhe resorption e dhëmbëza dhe mbështjelljes, përmirësimin e qarkullimit të gjakut mitrës hypoplastic.

Marrveshje dhe kushte:

  • personel teknik navchenist;
  • një dhomë të veçantë me një karrige gjinekologjik, prania e doreza latex;
  • Temperatura normale e trupit;
  • parametrat e gjakut: leukocytosis deri 6,0h109 g / L, eritrociteve sedimentimit të normës së - jo më të larta se 15 mm / h;
  • I- III shkalla e pastërtisë së vaginës;
  • zorrë dhe fshikëz.

Kohëzgjatja masazh 3-10 minuta trajtimit - 30-40 ditë.