Myomectomy Konservatore laparaskopike nga


Ky operacion e bën prezencën e një ose më shumë njësive të vendosura lokalizimin subserous e cila ju lejon për të hequr të gjitha komponentët gjatë laparoscopy. Në rastet kur një pjesë nuk mund të hiqet nga nyjet laparoscopy (intersticiale, intralihamentarno janë të ulëta ose miomes nyjet), duhet të shkoni në chrevosechenye.

Në prani të nyjeve miomes në trungun vasopressin njësi bazë administrohet (pitressin).

Leg-nyje kapjen pirg coagulator dhe mpikset për 1-2 minuta në 120 ° C.


Nyja është e ndarë nga mitër, unscrewing atë dhe nadsekite gërshërë këmbë nyje. Trungu këmbët nyje pika Mbresë coagulator coagulating.

Nyje miomes, në varësi të madhësisë, tërësi e saj hequr ose pjesërisht përmes mortsellyatora.

Kur heqjen nyje miomes me bazë të gjerë, vasopressin (pitressin) injektuar në myometrium në nyjen bazë.

Coagulator Precision coagulating peritoneum dhe nyje kapsulë miomes nën prerë propozuar. Gërshërë të shkurtuar nëpër peritoneum dhe kapsulë nyje. Kapja Nyja 11 mm pincë dhe të dalluar atë nga një kapsulë përdorur miomenukleator, e cila administrohet si shumë të jetë e mundur në mes të nyjeve dhe kapsulë rrotullohet rreth boshtit të saj dhe gradualisht përparuar përgjatë perimetrin e qendër. Pas izolimit heq kapakun dhe për të hequr nyjen duke përdorur pjesë mortsellyatora.

Skajet e mbresë plagë është krahasuar me një ose dy seams ketgutovymi, duke përdorur një metodë të in vitro nyjë i lidhur.