Adneksektomiya


Operacioni është treguar për edukimin purulent tuboovarialnogo.

Raeder lak futur përmes një nga kanalet veprojnë dhe është aplikuar për të hequr shtojca.

10 mm pincë kryer përmes lak dhe kuptoj tuba e tyre dhe vezoret, dhe pastaj të forcojë shtojca vetë.

Për të vënë lak në shtojca Raeder, domosdoshmërisht duke mezovarium dhe mezosalpynks dhe do të forcojë atë duke përdorur aplikues si të afërta me cep të mitrës.

Në mënyrë të ngjashme imponojë dhe do të forcojë dy sythe.

Shtojca prerë me gërshërë dhe hiqen nga zgavrën e barkut.


Trungu pikë coagulator coagulating.