Display #
Title Author Hits
Aborti - vakum aborti aspiratë mini admin 360
Aborti - vakum curettage admin 238
Aborti Instrumental admin 271
Aborti vakum admin 609
Adneksektomiya admin 203
Autohemoterapyya admin 174
Autopsi e cipës së virgjërisë admin 185
Cryodestruction admin 174
Culdocentesis vaginë admin 192
EMA arterie mitrës embolization me miomes mitrës admin 236
Fryrë mitër admin 282
Heqja e lythat gjenitale admin 182
Hiq fibroids mitrës submukoznoy admin 188
Hiq ligatures pas seksion cezariane admin 163
Hiq pajisje intrauterine admin 177
Hiq polip placentar admin 267
Hiq synehyy intrauterine shtimin admin 168
Hydrotubation Tubat fallopiane admin 247
Myomectomy Konservatore laparaskopike nga admin 196
Një biopsi e vezore admin 221
Planifikimi i seksit të fëmijës admin 1469
Si të merrni shtatzënë shpejt admin 374
Teknologjitë moderne në ruajtjen dhe restaurimin e funksionit riprodhues të grave admin 482
Testi Klomifenovaya admin 200
Trajtim jo medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike admin 278
Trajtim jo medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - një kombinim i mundësitë e trajtimit admin 200
Trajtimi Dostyneks kaberholyn i hyperprolactinemia, shtypjen e laktacionit admin 1428
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Acupuncture admin 242
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Hardware fizioterapi admin 306
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - masazh gjinekologjik admin 243
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Metoda të tjera admin 248
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Phytotherapy admin 180
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Reflexology admin 172
Trajtimi jo-Medikamenti i sëmundjeve gjinekologjike - Ushqimi, punë dhe pjesa tjetër admin 236
Ultafioletovoe rrezatim gjakut UFOK admin 157
Utrozhestan në Luteal dështim trajtimi me infertilitetit admin 283