Flokët transplantim flokët transplantim


Transplantin (transplantin) flokët e - I vetmi trajtim efektiv i alopecia androgenic, dhe lë mbresë.

Nuk është një vend modern patentuar teknologji transplantimi atraumatic flokët vet - Transplantimi folikulare Flokët sipas mono - dhe mikrohraftinha.

Folikulare mikrotransplantatsiya - Procedurë pacient i jashtëm kryhet nën anestezi lokale, e cila është për të transferuar follicles donatorëve nga zona e pasme të kokës (e ashtuquajtura "zonë e përhershme e flokëve"), hormon rezistente ndaj baldness, një mungesë e plotë e vendeve apo flokëve të rëndësishme hedh lëng.


Indikacionet për transplantin e flokeve.

  • Alopecia androgjenetike burrat dhe gratë.
  • Rubtsov alopecia pas lëndimet, djegiet, kirurgji plastike në fytyrë dhe kokë, i mbarti sëmundjet inflamatore të lëkurës.
  • Pozita Trashëgimia lartë i vijës së frontit e flokëve dhe të thellë fronto-bote largohet tepër i hollë.
  • Traction alopecia, ndodh pas veshur shtrënguar fort "bisht kali", Pas masazh dhe kështu me radhë. D.  

Kursi i procedurës së transplantimit të flokëve

Transplantimi i flokëve bëhet në tri faza:

• Materiali donatorëve gardh;

• Formimi mikrootvoriv në fushën e humbjes së flokëve;
• ngulitje (transplantimi) ka marrë mikrohrafty formuar në mikrootvory;

Gjatësia e transplantin e flokeve varet nga numri peresadzhuvanyh grafts. Mesatare transplantin e flokeve Ora është 2-4 orë, zilia është kualifikimet dhe përvoja e mjekut. Procedura zhvillohet në karrige. Gjatë operacionit, ju mund të shikojnë TV, të dëgjoni muzikë. Periodikisht, pacienti është dhënë pushim.

Rezultatet e transplantin e flokeve para dhe pas operacionit:

për transplantin e flokeve pas transplantin e flokeve


 


 


 


 


 


 


 


 

Periudha e rehabilitimit pas procedurës, pacientët zakonisht kalon pa komplikime. Mungesa e edemë postoperative dhe dhimbje u lejon atyre që të kthehen në punë normale në ditën e dytë dhe në ditën e tretë pas transplantit mund të lahen poshtë. Për të hequr qepje atje, si e zbatueshme Metoda Seamless i transplantin e flokeve apo Fue (folikulare Njësia Nxjerrja), duke siguruar një follicles ekstrakt flokësh, veçanërisht mono - dhe mikrohrafty pa prerje e lëkurës duke përdorur një miniaturë të veçantë mjet të kontrolluar pajisjet optike.

Flokët transplantuar në teknologji të tillë, jeta në rritje.