Analiza e feces në nematodikeve


Politike për të identifikuar parazitët


Për analizën mbi vezë krimb zorrësh mbledhin feces si dhe për kërkime koprolohicheskoho.

Mos harroni, ai duhet të jetë i freskët. Nëse do të ishte e parazitëve që kanë ardhur spontanisht ose ishin rezultat i trajtimit, dërgoni ato tek mjeku me material bazë. Për të identifikuar e thjeshtë - amoebas, lamblia - ju duhet jo vetëm të freskëta, por edhe të ngrohtë rezultatin e aktit të jashtëqitjes. Ajo duhet të dorëzohen në laborator jo më vonë se 15-20 minuta pas zgjedhjes. Kjo stol nuk mund të ruhen në një inkubator apo ujë të ngrohtë. Në raste ekstreme, kur në mënyrë të shpejtë japë analiza nuk mund, ajo është lënë deri në një orë në një temperaturë prej 3-5 ° C.

Para se të bëni këtë analizë vetë enemas naftës, nuk e marrin barium dhe kripëra bismut.

Nëse keni nevojë për të bërë scraping vezë pinworms, akti i sjelljes jashtëqitjes është e nevojshme.

Para studimit tualet nuk ka nevojë, edhe "pak nga pak".

Gjithashtu, nuk kanë nevojë për të larë.

Analiza e feces në nematodikeve

Metoda e diagnozës në bazë të nematodikeve mikroskopike të zbuluara në feces e krimba, fragmente të tyre, larvat dhe vezët e krimba. Infektimi parazitare e traktit gastrointestinal, sidomos në fëmijë të çon në dehje kronike, rrit ndjeshmërinë ndaj alergeneve, ndërhyn me sistemin e tretjes, i cili është një sfond të favorshme për zhvillimin e alergjik.

Mos përdorni laxatives dhe enemas bëni. Përdorni enë sterile e disponueshme.

Hold interpretimin e analizës dhe më tej trajtimin mund të jetë një mjek.